Skip links

Tartalmas időtöltés – esős időben is

Bizony, nehéz értelmes programokban gondolkodni, ha odakinn szakad az eső! Az otthonülés és az esőfelhők bámulása nagyon lehúzhatja az ember hangulatát. Ezért mutatunk pár ötletet, hogyan tehetsz a családod kedvére akkor is, ha odakint rossz idő van.

Tanulj meg valami új dolgot!

Ha valaha gondolkodtál már azon, hogy megtanulnál egy új nyelvet, rajzolnál, kötögetnél vagy varrnál – netán a kenyérsütés érdekel – egy esős nap tökéletes lehet ezekhez a dolgokhoz. Még a kanapét sem kell elhagynod! A Duolingo ingyenes alkalmazással például nyelveket tanulhatsz; a Knitting Lessons-alkalmazással megtanulhatod a kötés csínját-bínját; a Learn to Draw-alkalmazással pedig megtanulhatsz rajzolni. Ha pedig meg szeretnéd tudni, hogyan süthetsz gyorsan egy kenyeret, látogass el a Limara pékségének oldalára. Tanulásra fel! 

Légy aktív!

Kösd le az energiáidat egy táncot vagy edzésprogramot kínáló mobil alkalmazással! Vess egy pillantást a Just Dance Now-appra, amelynek koreográfiáira az egész család örömmel ugrál majd. Esetleg keress a Youtube-on pilates vagy jóga oktatóvideókat. Ha érdekes lehet számodra az otthoni testmozgás, kukkants rá az Online Trainer alkalmazásra is!

Improvizálj!

Nem tudsz elmenni egy bowling terembe vagy spa-ba? Sebaj, teremtsd meg a feltételeket a saját házadban! Tölts meg néhány palackot vízzel a saját bowling pályádhoz és máris indulhat a móka! Ha az ilyesmi túl fárasztónak hangzik, változtasd át a fürdőszobádat spa-vá: gyújts gyertyákat, tegyél fel egy arcmaszkot, készíts uborkás vizet.

Süss!

Töltsd meg az otthonodat frissen sült sütemények illatával! Az Édesem blogon elérhető, lépésről-lépésre bemutatott recepteknek köszönhetően mindenkinek megjön a kedve a főzéshez.

Végül ne feledd, hogy milyen ritka alkalom, amikor teljesen kiélvezheted az otthonod kényelmét és a családod társaságát. Erre egy esős nap a tökéletes alkalom.

Nem szeretnél lemaradni a legfrissebb bejegyzésekről?
Iratkozz fel a hírlevelünkre!